Historia i Patrimoni «Vila de la Geltrú» (Catalán)

Aquest llibre-guia de «Història i Patrimoni», està versat exclusivament a la mil·lenària Vila de la Geltrú..., on ens endinsaràrem i coneixerem el cor d'aquesta antiga Vila Episcopal. Passejar pels seus carrers, significa percebre un halo d'història que es remunta a finals del segle X —gairebé res—, en ple desenvolupament dels comtats instaurats per Ludovico, fill de Carlomagno, en la seva penetració transpirinenca expulsant els moros cap a terres més al sud de la península Ibèrica.

La Vila de la Geltrú, conserva les seves tradicions i gràcies a l'associació veïnal es transmeten les seves festes, balls, correfocs, entre altres antics costums. En aquest primer llibre-guia dedicat a la Vila de la Geltrú, coneixerem el seu castell situat a la plaça Font i Gumà, en record de l'arquitecte i filantrop de la seva reconstrucció, juntament amb l'església de Santa Maria de la Geltrú, a la Plaça de l'Assumpció, a l'interior de la qual es troba un dels retaules més valuosos i més ben conservat d'Espanya, així mateix recorrerem els seus ancestrals carrers.

Aquest llibre-guia de «Història i Patrimoni», està versat exclusivament a la mil·lenària Vila de la Geltrú..., on ens endinsaràrem i coneixerem el cor d'aquesta antiga Vila Episcopal.

Passejar pels seus carrers, significa percebre un halo d'història que es remunta a finals del segle X —gairebé res—, en ple desenvolupament dels comtats instaurats per Ludovico, fill de Carlomagno, en la seva penetració transpirinenca expulsant els moros cap a terres més al sud de la península Ibèrica.

El conjunt històric va conformar i encara avui és així, el nucli d'aquesta meravellosa Vila.

25,63 €
gastos de envío no incluidos 25,63 € / 1 g